Festivalul cultural DEALUL MUIERII-brand regional-Ediția I. Organizat de Cluster Bio Oltenia.

Secvența IV-Ziua IV.
În dimineața zilei de 24 iunie, de Sânziene ( ziua iei românești) , după servirea micului dejun, la plecarea de la Fântâna Rece, Convoiului de 31 de fete și 7 băieți li se vor alătura alți 17 tineri ( 12 fete din localitățile Dănciulești, Stejari, Ghioroiu, Zătreni, Sinești, Grădiștea, Livezi, Murgași, Melinești, Fărcași, Tălpași și 5 băieți din regiunea Oltenia).
Convoiul de 55 de persoane va pleca spre Cetatea Grădiștea din comuna Grădiștea , unde vor întâlni un grup de 7 turci care vor fi fugăriți din țară de către Convoiul de fete.
Evenimentul este apogeul Festivalului, care va fi filmat și va fi promo-ul brandului Dealul Muierii.
Se va servi masa de prânz în comuna Grădiștea după care se va pleca spre satul Obârșia, comuna Dănciulești. Din acest moment traseul fetelor care au plecat din cele două peșteri este opțional, cele care doresc pot merge mai departe până la finalizarea traseului.
Convoiul de maxim 62 de persoane(43 femei și 19 băieți) va înainta spre spre Craiova și va înnopta în satul Obârșia pe Piscul Ursului. Se va realiza o Seară Festivă cu foc de tabără, cu invitați din zonă(reprezentanți ai autorităților locale și regionale, oameni de cultură din regiune, antreprenori din zonă, turiști, săteni, etc..).
Secvența V- Ziua V.
În dimineața zilei de 25 iunie, după servirea micului dejun, Convoiul va pleca la ora 9:00 spre sud pe Dealul Muierii, va face un popas în satul Poienari, unde vor servii masa de prânz. După masa de prânz vor continua drumul pe Dealul Muierii până în dreptul comunei Fărcaș și se vor caza la Cabana de Vânătoare Balaci din Fărcaș. Va avea loc o seară culturală cu povești ale locului și foc de tabără lângă care vor petrece tinerii din satele învecinate. Va urma….

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*