Modernizări de 5 milioane de lei la etajele 2 și 3 ale SJU Craiova

Lucrările de modernizare a saloanelor și sălilor de operație de la etajele 2 și 3 ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova sunt aproape gata. Vorbim de o investiție de aproape 5 milioane de lei derulată de Consiliul Județean (CJ) Dolj la cea mai mare unitate medicală din Oltenia.

Potrivit președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, peste 170 de spații, reprezentând saloane pentru pacienți, cabinete, săli de intervenții și holuri de acces de la etajele 2 și 3 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență au fost prinse într-un proces amplu de modernizare. De reparații au beneficiat clinicile de Neurochirurgie, Chirurgie, Reumatologie, Gastroenterologie și Cardiologie.

„Lucrările sunt finalizate în proporție de 95 la sută, urmând ca, în următoarele săptămâni, să se încheie și ultimele finisaje și să se recepționeze. Clinica de Cardiologie va beneficia, în plus, și de modernizarea și extinderea instalației de distribuție a gazelor medicale, printr-un contract atribuit recent de Consiliul Județean Dolj. Ordinul de începere a lucrărilor, în valoare de 167.000 de lei, fără TVA, urmează să fie emis în următoarele zile“, a anunțat Cosmin Vasile, pe Facebook.

În paralel cu aceste investiții, Consiliul Județean Dolj desfășoară și proiectul de amenajare a incintei unității medicale. Lucrările de reparații ale aleilor de acces și parcărilor sunt în stadiu avansat, în timp ce lucrările de reparații ale gardului ce împrejumuiește unitatea medicală vor începe și ele în cel mai scurt timp, după cum a mai precizat președintele CJ Dolj.

sursa-EuroOlteniaInfo.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*