Ciolacu susţine amendamentul PSD care prelungeşte plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că susţine amendamentul PSD, de luni, care prelungeşte plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. „Zilele viitoare venim şi cu un mecanism îmbunătăţit de plafonare a preţurilor la energie şi gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populaţiei, cât şi economiei până în 2026”, a mai spus liderul social-democraţilor, citat de News.ro.

„Susţin amendamentul depus astăzi în Parlament de PSD, amendament care prelungeşte plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024! Este o măsură absolut justificată până când inflaţia va ajunge sub 5% la finele anului, conform datelor BNR”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook.

„Zilele viitoare venim şi cu un mecanism îmbunătăţit de plafonare a preţurilor la energie şi gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populaţiei, cât şi economiei până în 2026”, a continuat Ciolacu.

„PSD este singurul partid care vine cu soluţii concrete pentru stabilizarea preţurilor, aceasta fiind cea mai importantă aşteptare a românilor în 2024!”, a conchis şeful Executivului.

sursa-Economedia.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*