SENZAȚIONAL! CUM A CUCERIT GEORGE SIMION PUBLICUL FOTBALISTIC AL CRAIOVEI.

Invitat în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a relatat un eveniment inedit, ce s-a petrecut la meciul celor două echipe de fotbal din Craiova și l-a avut ca protagonist pe George Simion.

„Mie mi-e simpatic George Simion. Mi-a fost simpatic mai demult. Știi de ce? Pentru că îndrăznea să se ia de ei. Asta a fost prima chestie. Acum aș putea să spun că suntem prieteni. Ne-am întâlnit, ne-am îmbrățișat, dar nu ne cunoșteam direct.

Uite, povestesc acum pentru ascultători și pentru telespectatori ceva formidabil. În ziua în care a venit la Craiova George Simion, avea o acțiune cu caravana, era și meciul celebru dintre Universitatea Craiova 1 și Universitatea Craiova 2. Un meci tare de tot, cu un impact mare asupra publicului. George Simion a venit la meci. M-am trezit lângă el, cineva ne-a făcut și poze. Au crezut că mă compromit, dar stați liniștiți că nu e cazul. A venit George acolo și s-a întâmplat un lucru extraordinar. Se plimba prin tribună, saluta oamenii. Unul dintre ei i-a dat o șapcă de la FCU Craiova. Ceilalți au început să huiduie: ‘Dă șapca jos!’. El a dat-o jos și a întrebat de ce. Oamenii i-au spus că șapca are emblema adversarilor, iar George Simion le-a spus: ‘Stați, dom’le, că e meci Craiova-Craiova. Eu strig ‘hai Craiova!’’. Alții i-au dat o altă șapcă și el și le-a pus pe amândouă în cap. A generat urale din amândouă părțile. Toată tribuna îl aclama.

E un personaj George Simion! Dacă vor să-l ignore unii, eu vă spun: este un personaj și a devenit astfel idolul Craiovei fotbalistice. Ambele Craiove au peste un milion de susținători oficiali în țară!”

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*