Comasarea lui Dracu cu Frati-su?

Comasarea este o operațiune de încrucișat râma cu sârma ghimpată pentru a ajunge la miere. Exact cum au făcut rușii.

Au colorat și au îndulcit orizontul și au zis „Înainte, fraților!”. Comasarea seamănă cu o asociere între un Diavol galben și Unul roșu sau cu o înfrățire între lup și vulpe, hotărâți să dea un duet de balet.

Comasarea alegerilor este o înțelegere între nemernici și ticăloși, între hoți și șarlatani, preocupați și ei să închege o orchestră și să cânte aceeași muzică și să împartă frățește prada care le cade de pe urma unei admirații necondiționate.

Comasarea este o operațiune de calcule, condiții, planuri și speculații din care nu câștigă decât autorii.

Comasarea alegerilor este un plan de putere făcut de nehaliții politici speriați de procurori și de căderea în opoziție.
Comasarea alegerilor reprezintă o economie de 50-100 de milioane de euro pentru a putea toca miliardele din aceeași monedă pe toate aiurelile de ne-pus în operă.

Comasarea alegerilor este o formă de eliminare a celui mic și de astupat gura celui gălăgios, care țipă la hoție și la nedreptate.

Comasarea alegerilor este o surzeală publică în care vocea poporului român sună blînd și nepăsător și numai din când în cînd ca un hăuit disperat.

Comasarea este o artă românească de a găsi explicații și soluții la ce nu are nici logică, nici temei, nici salvare. Comasarea alegerilor este o soluție politică scoasă din pălărie de șmecheri în numele stabilității lor pe funcții.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*