Și stâlpii de iluminat cântă la Craiova! Ce atracție turistică a mai pregătit Olguța Vasilescu?

Și stâlpii de iluminat cântă la Craiova! Se întâmplă în English Park. Parcul ar putea deveni o nouă atracție turistică în municipiu, în opinia edilului Olguța Vasilescu.

Primarul Craiovei a postat aseară, pe Facebook, mai multe imagini cu ultimele modificări făcute în English Park, părculețul din fața sediului central al primăriei făcut celebru prin stâlpii de iluminat îndrăgostiți și noua față a fântânii arteziene, după modernizarea din vară (balerinele dansatoare). Mai nou, în English Park au apărut și alte atracții: stâlpii de iluminat transformați într-o adevărată orchestră.

Mai mulți stâlpi de metal au fost în așa fel construiți încât să pară că fac parte dintr-o orchestră. Un stâlp „cântă“ la pian, altul la trompetă, altul la saxofon, la contrabas sau la tobă. Ce să mai, o orchestră completă! „Cei doi stâlpi îndrăgostiți de pe banca din English Park au parte acum nu doar de balerinele dansatoare din arteziene, ci de o întreagă orchestră de stâlpi de iluminat. Astfel, întreg parcul, care a fost reabilitat anul trecut, devine o nouă atracție a Craiovei“, a explicat, pe Facebook, Olguța Vasilescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*