Ovidiu Mihăilă o va pregăti pe SCMU Craiova

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a anunțat, în această seară, noul tehnician care va pregăti echipa din sezonul următor. Este vorba despre Ovidiu Mihăilă, un fost sportiv și antrenor în Liga Zimbrilor, la CSM Vaslui și Steaua București.

Ovidiu Mihăilă vine în Bănie cu gânduri mari și cu încredere că poate readuce Craiova pe harta handbalului european.

Bun Venit, OVIDIU MIHĂILĂ! Suntem încântați să anunțăm că domnul Ovidiu Mihăilă este noul antrenor al echipei feminine de handbal SCM Universitatea Craiova! În vârstă de 50 de ani, Mihăilă a activat ultima dată în Liga Zimbrilor, competiție în care a reușit imposibilul și a salvat-o pe CSM Vaslui de la retrogradare, fiind adus într-o situație dificilă a echipei. Noul nostru tehnician a mai antrenat-o pe Steaua Bucureşti, dar şi naţionala de tineret a României. Cu „tricolorii” s-a clasat pe locul 8 la Campionatul Mondial de Tineret din Brazilia. De asemenea, a stat doi ani pe banca tehnică a echipei de handbal feminin Gloria Buzău. Cu “roș-albaștrii” și cu fetele de la Buzău a mers în cupele europene. Mult succes pe banca tehnică a echipei SCM Universitatea Craiova!“, se arată în comunicatul alb-albastru.

Ovidiu Mihăilă: „Acesta este drumul pe care mi l-a oferit Dumnezeu“

Odată instalat în noua sa funcție, Ovidiu Mihăilă a și oferit câteva cuvinte pentru noul club.

„Mi-am dorit să revin în Liga Florilor, dar, poate, nu așa curând. Consider că este drumul pe care mi l-a oferit Dumnezeu și nu pot decât să fiu fericit pentru acest lucru! Voi continua munca domnului Bogdan Burcea. A avut o activitate excepțională, pentru care îl felicit și îi urez succes mai departe! Îmi doresc enorm ca prin atitudinea arătată, prin jocul prestat de echipa noastră, Sala Polivalentă să fie plină la fiecare joc, deoarece acest aspect reprezintă cea mai mare realizare a mea și, implicit, a fetelor.

Este echipa lor, a acestei frumoase și inimoase comunități care merită respectată prin evoluțiile și rezultatele noastre. Aș vrea să mulțumesc autorităților locale, conducerii clubului, managerului echipei pentru încrederea acordată, iar, în final, nu pot să nu le mulțumesc enorm fetelor care și-au exprimat dorința de a merge braț la braț în acest proiect frumos. Cu Dumnezeu înainte!”, a spus noul tehnician al SCMU Craiova.

SCMU Craiova și-a conturat lotul pentru sezonul care urmează. Pe lângă Mihăilă, clubul din Bănie a adus nu mai puțin de 11 handbaliste, care vor pune „osul“ la bătaie în noul an competițional. Ćamila Mičijević (inter stânga), Željka Nikolić (extremă dreapta), Aslı İskit Çalışkan (inter stânga), Valentina Blažević (centru), Patricia Moraru (inter stânga), Andreea Mihart (inter stânga), Teodora Popescu (pivot), Katarina Džaferović (inter dreapta), Francielle da Rocha (centru), Orsolya Mozes (extremă dreapta) și Ioana Pavăl (portar) sunt sportivele care vor îmbrăca tricoul alb-albastru începând din această vară.

sursa-Gazeta de Sud

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*