iulie 16, 2024

Ciolacu: „Muntenegru se bucură de tot sprijinul nostru”

Premierul Marcel Ciolacu l-a asigurat, marţi, pe preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatovic, de susţinerea ţării noastre în procesul de aderare la Uniunea Europeană, relatează Agerpres.

Totodată, prim-ministrul l-a felicitat pe Jakov Milatovic pentru progresele ţării sale în procesul de aderare la UE, a informat Guvernul.

„Muntenegru se bucură de tot sprijinul nostru, România rămânând o susţinătoare fermă a procesului de extindere şi integrare europeană atât a ţărilor din Balcanii de Vest, cât şi a celor din Parteneriatul Estic”, a declarat şeful Executivului român.

În cadrul întrevederii de la Palatul Victoria, au fost abordate şi teme privind dezvoltarea schimburilor comerciale şi a turismului bilateral, precum şi aspecte legate de securitatea regională, în contextul creat de agresiunea militară rusă asupra Ucrainei.

„Prim-ministrul Marcel Ciolacu a apreciat foarte buna cooperare româno-muntenegreană din cadrul NATO, în special în ceea ce priveşte parteneriatele bilaterale şi încurajarea politicii de extindere a Alianţei, subliniind perspectivele pozitive care există pentru dezvoltarea acestei direcţii de cooperare”, transmite sursa citată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*