Fata lui Geoană taie din șansele lui taică-său la Cotroceni

N-am crezut că Antena 3, după ce cu trudă dobîndise respectul telespectatorilor, va reuși să se facă de rîs prin campania deșănțată de promovare a candidaturii lui Mircea Geoană la prezidențialele din 2024.
Ultima „ispravă”, cea mai penibilă, s-a produs vineri, în ciudata emisiune „News Hour with CNN”, unde fata lui Mircea Geoană a fost invitată pentru a doua oară.
O spun din capul locului: dacă Mircea Geoană va candida în 2024, rolul nopții de SPA din 2009 de la Vântu fiind jucat de fiica sa, Ana, din această emisiune:

Cine este Ana Geoană, fiica politicianului de stînga ajuns acum secretarul general adjunct NATO? Ne spune chiar fătuca de la Antena 3: o tînără de 26 de ani, care și-a făcut acum 3 ani o platformă de „nutriție holistică, prin care speră să schimbe vieţile a mii de oameni”. Cum e posibil așa ceva la o televiziune de știri cu pretenții de credibilitate ar fi o întrebare, pe care, însă, nu o dezvoltăm aici pentru că e dreptul postului să-și facă politica editorială.
Problema este a lui Mircea Geoană! Ca tată, e de înțeles că-și vede fata la televizor cum se laudă ea că de la 23 de ani (acum are 26) îi învață pe americani și pe români cum să mănînce sănătos.
Dar, ca politician, și încă unul de stînga!, cum de nu înțelege că mulți dintre românii cărora le va cere iarăși votul nu se gîndesc cum să mănînce sănătos, ci se întreabă dacă au ce să mănînce! Cu această flatulație a fiicei sale, Geoană abia dacă va reuși să-și parfumeze viitoarea candidatură.
Și acesta a fost doar începutul emisiunii sinucigașe. Punctul culminant a fost atins în pasajul unde Ana Geoană povestește cum și unde a fost cerută în căsătorie, pe o insulă exotică din Panama de către Garrett, logodnicul ei american. Să citim chiar pe site-ul Antena 3:
„Logodnicul meu, Garrett, a pregătit o surpriză. El mi-a spus cu un an înainte că are o excursie surpriză, eu într-un an am uitat. El mi-a zis tot că nu-ți spun unde mergem, dar ia-ţi haine de vreme caldă.
Când am ajuns acolo, am început să plâng pentru că era aşa frumos, îmi palce foarte mult natura, iar această insulă era în conservare.
Am urcat pe o bărcuţă şi ne-au dus pe o altă insulă, unde era totul amenajat superb, cu flori. Începea să se poarte ciudat, era stresat, că de ce nu apune soarele, noi eram în vacanţă, eu am zis: hai lasă, mama natură va face ce trebuie. Şi m-am uitat la el în buzunare şi nu avea nimic. Nu înţelegeam de ce e stresat.
Apune soarele, în sfârsit, și îmi spune: Hai să facem o plimbare! Îmi zice că mai are o surpriză pentru mine, scoate inelul şi mă întreabă: Will you marry me? Am fost foarte emoţionată, normal că am spus da”, a povestit Ana Geoană”.


O poveste lacrimogenă pentru proști dispuși să lăcrimeze la o așa făcătură! Priviți cu atenție imaginea din stînga, cea în care ar fi chiar momentul cu inelul, și nu uitați descrierea povestită chiar de Ana Geoană! O întrebare risipește tot romantismul scenei: dacă la apusul soarelui el a invitat-o la o plimbare pe acea insulă și, fiind singuri, a îngenuncheat și i-a spus tandru „Will you marry me?”, CINE A FĂCUT FOTOGRAFIA? Intimitate cu martori sau regie ieftină?
Dacă am fi răutăcioși, am sugera că fotografia a fost făcută de aceiași paparazzi care l-au pozat pe Mircea Geoană cînd intra în casa lui Sorin Ovidiu Vântu pentru o noapte de SPA:

Și nici asta nu e tot! Ana Geoană mai face un anunț, ca și cum ar fi fata unui om de afaceri miliardar, nu a unui tată care a fost toată viața salariat la stat. Iată anunțul, povestit de Antena 3:
„Fericitul eveniment va fi anul viitor, în Veneţia. Până atunci, însă, Ana şi logodnicul ei se pregătesc de vacanţa de vară pe care o vor petrece în Italia, astfel vor putea să se ocupe şi de organizarea nunţii”!
Alo! Domnul Geoană, vă dați seama cît va cîntări această emisiune în scoaterea dumneavoastră pe tușă la alegerile din 2024? Dacă nu, ascultați ce spune jurnalistul Ion Cristoiu despre episodul acesta:
„E greu să vă explic, mă scoate din minți. Adică, ce țopîrlăneală! Ana Geoană nu putea să fie cerută în căsătorie decît într-un cadru pe o insulă exotică… Băi, nene, băi Țopăilă, băi, chiar așa? Eu am înțeles că Dan Voiculescu vrea să îl facă președinte pe Țopăilă, dar, încă o dată, mă, sunteți nebuni? Ce este izmeneala asta? E o româncă. Ce e, mă, este o prințesă? Dacă taică-său ar fi multimiliardar, da, mă… dar este Țopăilă, care vrea să fie președintele României ca om de stînga! Ca să vedeți ce înseamnă ghiorțanii din România… Și ea și el sînt doi ghiorțani! Ce ghiorțani! Ce penibili! Și vrea ăsta, cînd fiică-sa e așa, să-l alegem noi pe el președintele României?”
E dură descrierea, știu! Dar ea va fi amplificată însutit în momentul depunerii candidaturii. Țineți-o minte, domnule Geoană! Scena de la Vântu e o mică glumă față de emisiunea Anei!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*