Uite-i cum rîd de noi cu gura pînă la urechi!

Toți președinții și premierii din lume sînt preocupați de situația actuală generată de războaiele din Ucraina sau Fîșia Gaza, încercînd să găsească soluții pentru ca aceste conflicte să nu devină al treilea război mondial. 

Cu o singură excepție: KLAUS IOHANNIS, președintele României!

Al nostru nu are nici o grijă în afară de dorința de a-și plimba soția prin cele mai exotice locuri, acolo unde, pe banii lui, nu și-a dus-o niciodată. 

Ce este surprinzător în această patimă bolnavă de excursii pe milioane de euro din bugetul țării este că Iohannis, după ce va fi obligat să plece de la Cotroceni, și-ar dori un post la NATO sau la UE. Dar acolo nu va mai avea parte de huzurul de care se bucură acum pentru că nimeni nu-i va mai suporta capriciile luxoase cu care și-a recucerit soția. Acolo va fi pus la muncă, iar dumnealui nu e prea obișnuit cu treaba asta.

Dar, pînă atunci mai este aproape un an, iar lumea are încă locuri pe care Carmen și Klaus mai au timp să le vadă, cu același avion de lux care a mutat capitala țării la Sibiu.

P.S. Breaking News! Iată dansul erotic al tribului Iohannis din Tanzania:

3 Comentarii

  1. https://r3media.ro/discutii-pentru-infiintarea-cultului-biserica-ortodoxa-romana-in-ucraina-si-inceperea-constructiei-unei-catedrale-mitropolitane-in-centrul-chisinaului/

  2. Cum au reacționat președinții și premierii la evoluțiile recente din Ucraina și Fâșia Gaza și cum și-au exprimat îngrijorările sau speranțele legate de aceste situații? visit us Telkom University

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*