Pericol pe străzile Doljului! Și beți și cu droguri în mașină

Un bărbat de 36 de ani, din Craiova, este cercetat de polițiști pentru deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive. Acesta a fost prins de polițiști în timp ce circula pe strada Vasile Conta.

„În noaptea de 09/10 august a.c., ora 01.38, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control un autoturism ce circula pe strada Vasile Conta, din municipiul Craiova. La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, acesta fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, întrucât bărbatul avea un comportament deviant a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis și amphetamine. Totodată, în interiorul autoturismului, într-un ambalaj de staniol, au fost identificate fragmente vegetale de culoare verde-olive”, potrivit IPJ Dolj.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu. Fragmentele vegetale au fost ridicate de polițiști, urmând a fi înaintate unități competente.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*