Noul director al DSP Dolj, înscăunat cu discreţie

Directorii executivi ai Direcţiei de Sănătate Publică Dolj nu par să aibă o aderenţă foarte mare la scaunul acestei funcţii, instituţia schimbând trei manageri numai în perioada pandemiei. Ieşirea din starea de alertă declanşată de Covid-19 aduce şi ea o schimbare. Mandatul Iulianei Manea a încetat, iar în locul acesteia a fost numit director executiv interimar Viorel Dorin Micu, auditor până de curând în cadrul DSP.

Purtătorul de cuvânt al DSP Dolj, Ştefan Popescu, a explicat că Iuliana Manea a preluat atribuţiile pe perioada stării de alertă, iar odată cu încetarea acesteia s-a întors la fostul post ocupat în cadrul Direcţiei.

Viorel Dorin Micu a primit decizia de numire în data de 9 mai. „Sunt la Direcţia de Sănătate Publică din 1999, am fost consilier, iar în ultimii ani, auditor”, a declarat, pentru GdS, noul director.

Reamintim că la debutul pandemiei, directorul executiv al DSP Dolj era Ludmila Prunariu, care a demisionat la puţin timp după apariţia primelor cazuri Covid din România, acuzând probleme de sănătate şi solicitând un post de adjunct. În locul său, a fost numită Valeria Andreescu, dar şi aceasta a demisionat după un an şi câteva luni, invocând motive personale.

Din iulie 2021, la conducerea DSP Dolj s-a aflat Iuliana Manea, care fusese numită iniţial pe o perioadă de trei luni.

„SURSA-GAZETA DE SUD”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*