
Ulterior, după postare, în emisiunea lui Dan Diaconescu, am spus că, doar dacă AUR a avut sistem de numărătoare paralelă a voturilor, ar avea posibilitatea să conteste alegerile, dar doar dacă BEC va fi de acord cu acest lucru, atunci se va petrece renumărarea, iar dacă nu, Simion și AUR pot urma calea contestărilor internaționale și apelul la partenerii lor externi. Nici nu mi-am terminat bine argumentația, că am văzut că George Simion și-a recunoscut înfrângerea (inexistentă), deci nici numărătoare paralelă n-a fost, deci nici contestație nu este. Dacă protagonistul și principalul păgubit nu mai zice nimic, n-avem decât să ne vedem și noi de treburile noastre. Și tot așa, pe modelul din 6 decembrie 2024, când românii au fost avertizați ca nu cumva să se revolte în stradă, mi s-a spus că, tot aseară, Anca Alexandrescu a anunțat că trebuie să respectăm voința poporului. Mai lipsea din decor doar Călin Georgescu, care și el a liniștit poporul pe 6 decembrie 2024 și ați văzut ce a pățit ulterior.
Ca să consemnez pentru istorie, fac astăzi o radiografie scurtă a modului prin care aceste alegeri au fost fraudate. De dovedit e limpede că nu se va mai încerca. Mă aștept, la fel ca în 2009, ca buletinele de vot din 18 mai 2025 să dispară în următoarele săptămâni. Acum 16 ani, a fost un incendiu al depozitului, niciodată anchetat. Frauda a început cu anularea turului 2 din 2024. Imediat, după 10 zile, pe 16 decembrie, Nicușor Dan ne-a anunțat că va candida. Fiind slab și nevotabil de către o majoritate de români, s-au pus la punct proceduri prin care să fie tractat Nicușor Dan în turul 2 și mai ales să aibă un adversar care să nu-i pună probleme mari, dar important, care să nici nu conteste procesul electoral ce va trebui fraudat. Așa a apărut candidatura lui Victor Ponta, ce-a avut sarcina să ia din voturile ce l-ar fi dus pe Crin Antonescu în turul 2. Candidatul suveranist nu putea fi executat încă din turul 1, pentru că era prea mare valul popular, iar dacă totuși asta s-ar fi făcut, adică eliminarea lui Simion din finală, se ajungea într-un scenariu de finală Crin Antonescu – Nicușor Dan, neconvenabil, deoarece Crin nu putea fi demonizat. Candidatul Nicușor Dan a avut evoluție slabă în campanie, deci a fost nevoie ca Antonescu să fie total incomodat de către o echipă de campanie trădătoare, apoi la fel trădat de către PSD, PNL și UDMR la votare, apoi furat la numărătoare. În acest moment, și-au intrat în rol institutele de sondare, care au fost obligate să dea rezultate de exit-poll, ce să se pupe cu procedura de a-l tracta pe Nicușor Dan în turul 2. Imediat după 4 mai, s-a apelat la lista cu vedetele, influencerii și jurnaliștii ce-au acționat și în plandemie, cunoscuți ulterior și ca slăvari, aflați pe statele de plată ale diverselor ONG-uri încă de acum 5 ani. Aceștia au avut sarcina să-l demonizeze pe Simion și să-l proiecteze pe salvatorul Nicușor. Au făcut-o cu asupra de măsură, de toți banii pe care i-au primit. Până în ziua votului, George Simion luase un avans de circa 20% înaintea lui Nicușor Dan, deci a devenit foarte important cum anume se organizează raportările ritmice ale exit-poll-urilor pe surse, în ziua votării, adică ieri. S-a recurs la soluția ingenioasă ca, încă de dimineață, să se spună că cei doi sunt la egalitate, dar, atenție, să se comunice și aberația că 40% dintre cei intervievați ar refuza să spună cu cine au votat. Acolo s-au ascuns, de fapt, răspunsurile ce ziceau că votul merge la Simion. Mai departe a fost treaba STS-ului să pună în acord numărătoarea oficială cu scorul final prezentat de către exit-poll-uri la orele 21. Așa ați văzut minunea fără precedent, conform căreia rezultatele exit-poll-urilor pe 18 mai 2025 au coincis la virgulă cu cele ale numărătorii. Măcar puteau să fie mai grijulii, mai atenți, mai deștepți; frauda n-ar fi fost atât de evidentă.
Punct final. N-a trebuit să existe vreo numărătoare paralelă a AUR și n-a existat. În baza ei, alegerile ar fi putut fi contestate, dar n-au mai fost, iar comunitatea internațională nu mai are acum altceva de făcut decât să recunoască rezultatul electoral din România. Mă opresc aici. Mai zic doar că toate acestea n-ar fi fost posibile fără contribuția determinantă a presei trădătoare și ticăloase. Dar asta nu mai e vreo descoperire. Închei cu interogația din celebrul tablou a lui Paul Gauguin, pictat în Tahiti în 1897, care zice: „De unde venim? Ce suntem? Încotro ne îndreptăm?”, noi, românii, în cazul nostru. Există răspunsuri clare la aceste întrebări, dar nu vă mai amărăsc azi cu ele. Sunteți cu toții suficient de supărați, mulți dintre voi chiar dărâmați.
Fii primul care comentează