Un bal pentru o poveste

În această perioadă ne îndreptăm atenția către studenții craioveni care au decis să realizeze un amplu eveniment ce îmbină tipicul bal al bobocilor cu un proiect caritabil. ”Fabrica de Fericire”, un proiect caritabil care a ajuns în inima multora datorită susținerii cazurilor speciale.

Acest proiect a plecat de la o pură inițiativă a studenților voluntari din cadrul Convenției Organizațiilor Studențești din Craiova, care și-au dorit să ofere o mână de ajutor pentru semenii lor. Ajunși la cea de-a X-a ediție a proiectului „Fabrica de fericire”, tinerii si-au lăsat imaginația să zboare, dând dovadă de o idee originală „Balul Studenților Craioveni”, eveniment la care accesul se va face pe bază unei donații.

Originalitatea își spune cuvântul, iar cu siguranță acesta este printre primele evenimente de acest tip din țară, nu doar din Craiova.

În exclusivitate doi artiști care se bucură de un mare succes, Theo Rose & Band și Bogdan de la Ploiești & Band

Pe scena evenimentului din data de 24 Noiembrie, la Sala Polivalentă, pe lângă perechile ce vor reprezenta fiecare facultate în parte, vor urca în exclusivitate doi artiști care se bucură de un mare succes, Theo Rose & Band și Bogdan de la Ploiești & Band.

Seara se va încheia cu un After Party asigurat de echipa KISS FM PARTY, unde toți cei prezenți la eveniment vor putea sărbători pana la orele dimineții reusita unui eveniment gradios, împreună cu ONE MAN SHOW MC TOM și DJ EMIL SAFTA.

Întregul eveniment o să fie prezentat de un om pe măsură, Liviu Vârciu. „Un proiect de suflet care de 9 ediții finalizate și una în desfășurare ne aduce mai aprope de comunitate, unește și de această dată cele 12 facultăți din cadrul Universității din Craiova, respectiv cele 13 asociații studențești.

Suntem entuziasmați, dar totodată și temători de această nouă abordare pe care am adoptat-o, însă considerăm că despre asta este viața de student, mai ales de student implicat în comunitate: să depășești mereu orice tipare.

Avem norocul să fim susținuți de întreaga comunitate craioveană în ceea ce ne-am propus și nu ne așteptăm la nimic altceva decât succes cu asemenea susținători.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să consultați paginile noastre de media.

Ne găsiți pe Facebook, Instagram și Tik-tok .”

Facebook: Conventia Organizatiilor Studentesti UCV

Instagram: balul_bobocilor_ucv_2022

Tik-tok: balul_bobocilor_ucv2022

 

SURSA- GAZETA DE SUD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*